Termeni și condiții

Informaţii Generale


AVICOLA SLOBOZIA S.A. administrează domeniul www.galinto.ro. AVICOLA SLOBOZIA S.A. este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J21/2/1991 şi are codul unic de înregistrare cu nr. 2073092.


Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând Termenii şi Condiţiile de utilizare, precum şi modul de prezentare şi structurare al site-ului www.galinto.ro fără o notificare prealabilă către utilizatori. În acest sens, pentru o bună informare vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune.


Drepturi de autor


Întregul conţinut al site-ului este proprietatea AVICOLA SLOBOZIA S.A. şi este protejat de lege privind drepturile de autor și drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, privind mărcile şi indicaţiile geografice, modelele şi desenele industriale.
Folosirea fără acordul scris prealabil, indiferent de scop, a oricăror elemente de pe site-ul www.galinto.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.


Tentativa sau efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site, respectiv utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea şi/sau copierea de informaţii cu scopul de a le comercializa sau orice alte asemenea acţiuni contrare intereselor companiei AVICOLA SLOBOZIA, vor fi pedepsite conform legii.